София. Национална компания индустриални зони“ ЕАД (НКИЗ) и Асоциацията за

...
София. Национална компания индустриални зони“ ЕАД (НКИЗ) и Асоциацията за
Коментари Харесай

Национална компания индустриални зони и Асоциацията за международни отношения подписаха меморандум за сътрудничество

София. „ Национална компания индустриални зони “ ЕАД (НКИЗ) и Асоциацията за интернационалните връзки (АМО) подписаха меморандум за съдействие за взаимна работа по привличането на вложения в стопанската система на страната и увеличение притока на задгранични инвестиции у нас, оповестиха от пресцентъра на НКИЗ . Споразумението бе подписано от изпълнителния шеф на НКИЗ Антоанета Барес и ръководителя на АМО Евгени Савчев. Двете страни се договориха за интензивна връзка между тях, обмяна на опит и положителни практики и информативен продан за бъдещи планове и стратегии, които развиват капиталовия капацитет на страната. Асоциацията за интернационалните връзки има свое посланичество в Шанхай и анонсира проекти да разпространява НКИЗ пред китайски вложители, стана ясно от думите на Савчев.
Интереси към страната ни към този момент са декларирани от компания производител на електрически коли, както и от компания за произвеждане на климатици за микробуси и камиони. Китайски вложител има интерес и към построяването на верига лечебни заведения в България, заяви Евгени Савчев от АМО след подписването на меморандума с „ Национална компания индустриални зони “.
Изпълнителният шеф на НКИЗ Антоанета Барес го осведоми, че Национална компания индустриални зони има благоприятни условия да обезпечи на евентуалните вложители от Шанхай терени за реализация на капиталовите им планове в България, както и да предложи разновидности за взаимни планове на правилото на публично-частните партньорства. Например взаимно с китайски компании може да работим за основаването и развиването на обща икономическа зона в България, съобщи Антоанета Барес.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР