София. Народни представители от ПГ наОбединени патриоти внесоха при председателя

...
София. Народни представители от ПГ наОбединени патриоти внесоха при председателя
Коментари Харесай

Обединените патриоти връчиха на председателя на НС Димитър Главчев 10 000 подписа в защита на битите в Асеновград деца

София. Народни представители от ПГ на " Обединени патриоти " внесоха при ръководителя на Народното събрание (НС) Димитър Главчев през днешния ден подписката, която родителите на битите в Асеновград деца и поданици на градчето връчиха на патриотите. Това оповестиха от пресцентъра на НФСБ. Заместник-председателите на парламентарната група Валентин Касабов и Искрен Веселинов и секретарите Борис Ячев и Юлиан Ангелов, както и проф. Станислав Станилов показаха пред Димитър Главчев повече от 10 000 подписа в отбрана на битите деца и с настояването за бързо и заслужено наказване на отговорните.
Подсигуряването на въоръжена защита на язовир „ 40-те извора “, настояването за това хората с тежки присъди да не бъдат освобождавани предварително са още измежду настояванията, под които хората в Асеновград са поставили подписите си.
Припомняме, че митингите в Асеновград стопираха откакто вицепремиерът Валери Симеонов се ангажира със случая и извърши дадените още в първия ден след случая обещания. „ Така, както обещахме – има непрекъснато полицейско наличие, подхванати са незабавни следствени дейности по отношение на лицата, забъркани в спора, стартира описването на противозаконните постройки – 17 към този момент са открити “, сподели при срещата си с хората в Асеновград Валери Симеонов.
Вицепремиерът бе безапелационен, че ще се проверява всичко и нищо няма да бъде покрито.
Председателят на Парламента Димитър Главчев се е заел на днешната среща с народните представители от Обединени патриоти да свика незабавно комисиите, които имат отношение и биха могли да се ангажират със случая.
Държавата би трябвало да се намеси дейно и да се предизвикват съществени законодателни промени против циганската престъпност, разяснява след срещата с асеновградчани и след диалозите при Димитър Главчев патриотът от НФСБ Борис Ячев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР