София. Народни представители и общински съветници от ГЕРБ-София се включиха

...
София. Народни представители и общински съветници от ГЕРБ-София се включиха
Коментари Харесай

Депутати и общински съветници от ГЕРБ-София се включиха в церемонията по повод 140 години от обявяването на София за столица

София. Народни представители и общински съветници от ГЕРБ-София се включиха в формалната гала във връзка 140 години от оповестяването на София за столица на България. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Тържествената гала по освещаването на учебните флагове на софийските образователни заведения се състоя на площад „ Св. Александър Невски “. По-рано в храм „ Света София бе отслужена Архиерейска света Литургия в наличието на Негово Светейшество патриарх Неофит.
София е един съвременен и европейски град с антична история, минало и бъдеще. Град, който се развива, става по-зелен и новаторски, споделиха народните представители от ГЕРБ-София.
На събитието участваха кметът на София Йорданка Фандъкова, зам.-кметът доцент доктор Тодор Чобанов, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, народните представители Александър Ненков, Евгения Алексиева, Милена Дамянова, Лъчезар Иванов, Анна Александрова, Лиляна Павлова, Мария Илиева, ръководителят на СОС Елен Герджиков, както и други общински съветници от ГЕРБ-София.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР