София. На 6 декември 2019 г. ЗИЦ Медикъл Караджъ“ ще

...
София. На 6 декември 2019 г. ЗИЦ Медикъл Караджъ“ ще
Коментари Харесай

Ортопедът от турската болница „Чорлу Ватан“ д-р Левент ТАН ще проведе безплатни консултации в София на 6 декември

София. На 6 декември 2019 година ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ ще посрещне ортопеда от турската болница „ Чорлу Ватан “ доктор Левент ТАН. Той ще гостува в София по покана на Звезделина Лютфи. Това оповестиха от пресцентъра на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “ . Посещението му ще се организира в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи в медицината. Във връзка с това експертът ще организира изцяло безвъзмездни съвещания на български пациенти, които се нуждаят от второ мнение или лекуване в чужбина.
Всички пациенти, искащи да се съветват с доктор Левент ТАН, би трябвало да си запишат авансово час на телефоните на здравния център.
Кой е доктор Левент ТАН?
Д-р Левент ТАН приключва медицинския факултет на истанбулския университет Джеррахпаша през 1994 година През 2000 година приключва своята специализация в катедрата по Ортопедия и травматология в медицинския факултет на Тракийския университет. Трудовият си опит натрупва като от 1994 година до 1995 година работи в здравен център Яглъдере Гиресун. За интервала от 2000 година -2011 година прекарва в държавна болница Чорлу. Следващите 5 години до 2016 година работи в частна болница Шифа Чорлу, а от 2016 година насам е в отделението по ортопедия и травматология на частна болница Чорлу Ватан. Д-р Левент ТАН взе участие в голям брой курсове, семинари и симпозиуми. Взима присъединяване в десетки конгреси, научни изявления и медицински списания.
Д-р Левент ТАН членува в:
- Медицинска камара Текирдаг
- Турска асоциация по ортопедия и травматология
- Турска организация по ортопедия и травматология
- Организация на артроскопия на спортни пострадвания и колянна хирургия в Турция
В практиката си доктор Левент Тан прибягва до разнообразни способи на лекуване:
- Артроскопски интервенции - на коляно, рамо, гален, лакът
- Протезиране - протезите, които употребява доктор Тан, са създадени от най-качествените и най-предпочитани материали в света, потвърдили триумфа си години наред.
- Роботизирани интервенции на коляното
- Лечение на вродени болести на тазобедрената става и стъпалото, посредством серийно гипсиране – неоперативна методика Понсети. Детските фрактури биват особено проследявани и лекувани.
- Ендоскопски интервенции при фрактури на ръка, пръст, китка, сухожилия на пръстите и разсичане на нервите.
- Хирургично и консервативно лекуване на всички типове спортни пострадвания
- Операции на тазобедрена става, коляно и плещи при калциране
- Хирургии за удължение на костите и деформационни интервенции
- Лечение на всички типове фрактури и дислокации
- Диагностика и лекуване на мускулни и костни болести
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доктор Левент ТАН в София на 6 декември 2019 година би трябвало да се запишат авансово на телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0879 977 401 или 0879 977 402 или да заявят стремежи от тях час онлайн на www.medikara.bg.
По време на консултациите с доктор Левент ТАН прегледи няма да бъдат осъществявани. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполага пациента все още.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР