София. На 5 и 6 юни 2018 г. в хотел

...
София. На 5 и 6 юни 2018 г. в хотел
Коментари Харесай

Комисар Фил Хоган ще открие Четвърта европейска конференция относно финансовите инструменти за земеделие и развитие на селските райони в София на 5 юни

София. На 5 и 6 юни 2018 година в хотел " Хилтън " в София ще се организира Четвъртата годишна европейска конференция по отношение на финансовите принадлежности за земеделие и развиване на селските региони в Европейски Съюз подкрепени от Европейския фонд за земеделие и развиване на селските региони (ЕЗФРСР) през интервала 2014-2020 година Това оповестиха от пресцентъра на Представителството на Европейска комисия в България . Събитието се провежда от Генерална дирекция „ Земеделие и развиване на селските региони “ (DG AGRI) на Европейската комисия с поддръжката от Европейската капиталова банка (fi-compass).
Конференцията ще бъде открита от европейския комисар по земеделие и развиване на селските региони Фил Хоган. Към него ще се причислят високопоставени представители на българското държавно управление, Министерство на земеделието, храните и горите на България, както и Европейската капиталова банка (ЕИБ) и Европейския капиталов фонд (ЕИФ).
В рамките на конференцията ще бъде показано новото предложение на Европейската комисия за подкрепяне на земеделието и развиването на селските региони в границите на Общата Селскостопанска Политика и посредством финансови принадлежности през интервала 2021-2027г. Участниците ще получат информация по отношение на опциите, които финансовите принадлежности, съфинансирани от ЕЗФРСР, дават на страните членки и районите на Европейски Съюз след влизането в действие на „ Омнибус “ регламента и Европейския фонд за стратегически вложения 2.0. Ще бъдат разисквани опитът на страните членки и районите на Европейски Съюз, които ползват финансови принадлежности за земеделие и развиване на селските региони все още, по линия на ЕЗФРСР, както и резултатите от потреблението на тези финансови принадлежности за развиването на селскостопанска и хранително-вкусова стопанска система в страните членки на Европейски Съюз.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР