София. На 27 юни 2018 г. от 11.00 часа в

...
София. На 27 юни 2018 г. от 11.00 часа в
Коментари Харесай

Председателят на Гражданския съвет на ПП АБВ проф. Любомир Халачев ще направи дарение на Столичната библиотека

София. На 27 юни 2018 година от 11.00 часа в Американска зала на Столична библиотека на пл. „ Славейков “ проф. Любомир Халачев, ръководител на Гражданския съвет на Политическа партия АБВ, ще направи подаяние на Столична библиотека. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . Албумът „ Духът и битът на българина 1850 - 1950 година “ е издание на български и на британски език и съдържа 4 броя DVD.
Авторът – проф. Любомир Халачев, както и креативният екип са работили повече от 10 години, с цел да основат това неповторимо произведение, което споделя за развиването на бита и логиката на психиката на нашия народ в продължение на 100 години.
Дарението е отправено към софийските гимназии, посредством Столична община, с цел да могат нашите възпитаници да получат актуален „ учебник “, който да им помогне да се научат да мислят. Българската история е прелестно поле, на което младежите, благодарение на своите учители, би трябвало да се научат да разсъждават и да градят лично мнение, като употребяват знанията и информацията.
Изданието е осъществено благодарение на компания „ Хювефарма “ и Политическа партия АБВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР