София. На 25.11.2018 г. служители от Гранично полицейско управление (ГПУ)

...
София. На 25.11.2018 г. служители от Гранично полицейско управление (ГПУ)
Коментари Харесай

Благоевград: 707 кг тютюн е иззет от помещение за варене на ракия и три автомобила в местността Чифлика в района на Симитли

София. На 25.11.2018 година чиновници от Гранично полицейско ръководство (ГПУ) " Благоевград " и ГПУ " Гоце Делчев " са направили инспекция на помещение за варене на ракия в местността Чифлика в региона на град Симитли. Там те открили трима мъже, режещи тютюн с машина. Това оповестиха от Главна дирекция " Гранична полиция " . В помещението са отрити и три железни варела, приспособени с газови горелки и свързани към газови бутилки, цялостни със овлажнена нарязана жълтокафява листна маса тютюн.
Разследващ граничен служител на реда е направил претършуване и изземване в постройката и в три автомобила, паркирани пред нея. Иззети са машина за рязане на тютюн с електромотор и трансформатор, листа тютюн, намиращи се върху машината и в железни казани, чували ситно нарязана листна маса и бали - общо 707 кг тютюн.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 234 от Наказателен кодекс. Тримата са арестувани, работата по случая продължава.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР