София Moto g 5G е третият смартфон съвместим с 5G

...
София Moto g 5G е третият смартфон съвместим с 5G
Коментари Харесай

Moto g 5G работи в 5G мрежата на VIVACOM

София Moto g 5G е третият смарт телефон съчетаем с 5G мрежата на VIVACOM. Към него телекомът обезпечава и спомагателни 30 000 МВ интернет на оптималната скорост месечно до края на март 2021 година, с цел да може всеки нов или действителен клиент на мобилни услуги, който закупи устройството да се увери самичък в преимуществата на мрежата от пето потомство.

5G мрежата на VIVACOM е налична във всички 27 регионални центрове в страната и до края на годината всеки клиент на оператора може да я теста гратис.
Moto g 5G предлага на потребителите просторен екран, мощен процесор, издръжлива батерия и тройна камера, което го прави комфортен и функционален за всяка обстановка от всекидневието. Моделът може да бъде закупен в магазинната мрежа и онлайн на уеб страницата на VIVACOM на цена от 20,98 лева на месец с проект Smart L+ в цветовете frosted silver и volcanic grey.

Moto g 5G употребява 6.7-инчов MAX Vision HDR екран, осигуряващ по-жива картина с висок контрастност и наситени цветове. Високата му продуктивност се подсигурява от процесора Qualcomm Snapdragon 750G, в композиция със 4 GB RAM и 128 GB вградена памет.

Смартфонът разполага с огромна батерия с потенциал 5 000 mAh, която устоя до 2 дни. Moto g 5G поддържа бързо зареждане с 20W TurboPower зарядно, с помощта на което единствено с 15 мин зареждане батерията може да издържи още часове.

Основната камера на moto g 5G е тройна. Тя включва 48 МР главен обектив с Quad Pixel технология за ясни и ярки фотоси даже при слаба осветеност, с помощта на 4 пъти по-чувствителната бленда, 8 МР ултраширокоъгълен датчик, улавяш 118 ° от зрителното поле, и Macro Vision камера позволяваща до 5 пъти оптично приближение на обектите.

Смартфонът е с водоотблъскващ дизайн IP52, който го подържа предпазен извън и от вътрешната страна при лек дъжд и разливи. Moto g 5G се отключва със датчик за пръстови отпечатъци и има вградено NFC.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР