София. Модерен монитор за наблюдение на жизнените функции на деца

...
София. Модерен монитор за наблюдение на жизнените функции на деца
Коментари Харесай

Детската хирургия на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ получи модерен монитор като дарение

София. Модерен екран за наблюдаване на виталните функционалности на деца беше дарен през днешния ден на Детската хирургия на „ Приогов “. Това оповестиха от пресцентъра на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " . Дарението, ориентирано към дребните пациенти на незабавната болница е по план „ Да дадем късмет на Детското Сърце “ по концепция на Ротаракт клуб София – Тангра, подсилен от Проксиад България.
Организатори на благотворителната самодейност са младите доброволци от Ротаракт. Те споделят, че това ще бъде главен техен фокус на бъдещите им планове, за които се надяват, че още веднъж ще имат опция за колаборация с бизнеса в България, сходно на актуалната сериозна финансова поддръжка, получена от страна на ИТ компанията Проксиад България.
Лично шефът на Детския комплекс и Клиниката по детска хирургия доцент доктор Христо Шивачев одобри дарението. Той благодари за апаратурата и жеста към пациентите на Детското в Пирогов. Доц. Шивачев уточни, че положителните каузи би трябвало да бъдат помнени и давани за образец, изключително в днешното забързано всекидневие.
В деня на дарението на мултифункционалния пациентски екран участва тазгодишният президент на Ротаракт клуб София-Тангра, Радостина Кушева, както и Изпълнителният Директор на Проксиад България, Александър Милев. Той показа, че в бъдеще компанията ще отдели съществено време и запаси в посока Корпоративно Социалната Отговорност и се надява, че в партньорство с разнообразни организации, ще съумеят да осъществят значими за българското общество планове.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР