София много изостана. Докараха нашия град до повече хаос в

...
София много изостана. Докараха нашия град до повече хаос в
Коментари Харесай

Борис Бонев: Софиянци се умориха от ГЕРБ и Фандъкова

София доста изостана. Докараха нашия град до повече безпорядък в хаоса

Жълтите павета в региона на Народното събрание ще бъдат пренаредени за сметка на изпълнителя, а компанията ще бъде санкционирана, разгласи кметът на СофияЙорданка Фандъкова. Заложените по плана наказания са в размер от 830 хиляди лв.. От " Спаси София " оповестиха, че на 12 октомври ще излязат на митинг пред СОС с искане за оставката на Фандъкова.

" Наложена е една единствена глоба и тя не е по контракта, а по различен правилник - за увреждане на културно завещание. Дори не е наложена оптималната санкция от 200 хиляди лева. Бълха я ухапала компанията. Това е компания, която е потвърдила през годините, че строи некачествено. Проблемът е, че не е единствено тази компания. Говорим за ремонт на ремонта, тъй като имаше период за стартиране на придвижването пред Народно събрание. Пренареждането на паветата е некачествено, а фугите са прекомерно огромни ", заяви общинският консултант от " Спаси София " Борис Бонев в " България заран " по.

Той напомни, че сме в 4-ия мандат на Фандъкова и в 17-ата година, в която ГЕРБ управляват София.

" За 17 години оправдания, които чухме през вчерашния ден в Общинския съвет, са неприемливи. Софиянци твърдо са се уморили от ГЕРБ в София. Докараха нашия град до повече безпорядък в хаоса. Интелигентните управленци се съпоставят с най-хубавите, а не със себе си преди 15 години. София доста изостана ", безапелационен бе Бонев пред Bulgaria ON AIR.

От " Спаси София " упорстват за почтени търгове и съблюдаване на периодите на ремонтите. По думите на Бонев, като съпротива в СОС са положили доста старания за корективни дейности на Столичната община.

" Кметът Фандъкова и заместниците ѝ пишат публичните поръчки и договорите. Те са длъжни да управляват осъществяването на договорите. В СОС съм един от хората, които най-последователно демонстрират проблемите на София и оферират решения за тях ", акцентира Бонев.

" Дори да има ремонтирани тротоари, не е единствено въпрос на качество, а и на хармония. Бетонни кокалчета да са тротоари в центъра на София - не го смятам за удачно ", означи той.

Ресторантьорите от СЗБ и БАЗ излязоха с позиция, че са мощно обезпокоени, че с офанзивите против ръководството на София се реализира уронване на престижа на града като туристическа дестинация.

" Това провокира смях в нашия екип. Тази позиция не е съгласувана с заведенията за хранене и заведенията в София. Има обществени позиции - заведения за хранене, които са скандализирани от позицията. Това беше политическо мероприятие от господин Ричард Алибегов и не идва инцидентно. Съдържанието на позицията намирам за неуместно ", отговори Бонев на рецензиите.

Според него неналичието на доверие сред потребителите и " Топлофикация - София " води до сериозен отвод от потребление на услугата.

" Газ ще има. Какви са цените - дефинират ги не СОС, а КЕВР. " Топлофикация - София " през годините не се е управлявала добре. Има доста сигнали за неприятно ръководство на сдружението. Работим по случай по какъв начин тъкмо се източва сдружението. Против сме скритата приватизация на " Топлофикация-София ". Това би трябвало да е общинско сдружение, само че да се ръководи добре ", приключи Бонев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР