София. Много и от всякакво естество са проблемите в район

...
София. Много и от всякакво естество са проблемите в район
Коментари Харесай

Александър Кьосевски, кандидат за кмет: Липсата на детски учебни заведения е най-голямото предизвикателство пред жителите на район Витоша

София. Много и от всякакво естество са проблемите в регион Витоша, най-голямото предизвикателство е неналичието на детски градини, ясли и учебни заведения. Това сподели за предаването „ Софийска естрада “ по Радио „ Фокус “ Александър Кьосевски, претендент за кмет от Българска социалистическа партия на регион Витоша. „ Надявам се наесен да получа нужния инструментариум за създаване на детски градини. При подобаваща обстановка в районната администрация и Столична община това не е невероятно “, изясни той. По думите му както в региона, по този начин и в цяла София отсъства управническа визия. „ В последните години регион Витоша се презастрои без да има никаква концепция и визия за развиването му. Същевременно не се построиха детски градини и учебни заведения, а се издаваха поголовно позволения за високо строителство – за жилищни и офис здания. Тези процеси започнаха още преди 10 години. Трябва да има управническа визия, а не нещата да се вършат на парче “, означи Кьосевски.
Той обърна внимание и на тематиката за чистотата на атмосферния въздух, като посочи, че столичани дишат извънредно замърсен, даже токсичен въздух. „ Сигурността в София също не е на равнище “, регистрира претендентът за кмет, като изброи и съществуващите проблеми с уличното осветяване, сметопочистването и сметоизвозването. По думите му парите за разчистване също не се изразходват по предопределение. Като различен собствен приоритет Александър Кьосевски уточни подобряването на положението на пътищата, улиците и тротоарите. Според него формулата за сполучливото ръководство се крие в честността. „ Човек би трябвало да бъде правилен, почтен и честен. Трябва да има задоволително воля и предпочитание за познания “, съобщи той. Кандидатът за кмет на регион Витоша прикани младежите да вземат бъдещето си в свои ръце и да излязат да гласоподават на локалните избори през октомври. „ Промяната идва от всеки един от нас “, заключи Александър Кьосевски.
Веселка ИВАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР