София. Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018

...
София. Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018
Коментари Харесай

Министър Лиляна Павлова подписа споразумение за партньорство със Съюза на пивоварите

София. Министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 Лиляна Павлова подписа съглашение за партньорство с управлението на Съюза на пивоварите в България - ръководителя на УС Владимир Иванов и изпълнителния шеф Ивана Радомирова. Това оповестиха от пресцентъра на министерството . „ Българските производители и вложители, и предлаганите от тях артикули и услуги, са най-хубавата реклама за страната ни. Чрез българската продукция освен ще изтъкнем качествата на страната ни измежду останалите европейски страни, само че и ще дадем опция на родния бизнес да доближи по-големи пазари “, уточни министър Лиляна Павлова при подписването на съглашението. Тя благодари на Съюза на пивоварите за оказаната поддръжка към първото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз.
„ Споразумението за партньорство е още едно доказателство за това, че страната може да разчита на българския бизнес постоянно, когато става дума за положителното показване на страната ни и популяризирането на българското “, съобщи от своя страна ръководителя на УС на Съюза на пивоварите Владимир Иванов. Той благодари за предоставената от страна на министерството опция създаденото у нас да бъде рекламирано в още 27 страни.
Организация сплотява производителите на бира в страната. Мисията на сдружението е да подкрепя и предизвиква развиването на българската пивоварна промишленост и да разпространява положителната индустриална процедура в пивопроизводството. От 1 юли 2008 година българският Съюз на пивоварите е член на " Пивоварите на Европа ". В организацията членуват националните асоциации на пивопроизводителите от страните на Европейски Съюз, Швейцария, Норвегия, Турция.
Подписаното със Съюза на пивоварите съглашение се реализира при спазването на правилата на гласност, бистрота, равнопоставеност и конкуренция, в сходство с условията на българското законодателство и на общите политики, провеждани от Европейски Съюз.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР