София. Министър-председателят Бойко Борисов посрещна руския премиер Дмитрий Медведев на

...
София. Министър-председателят Бойко Борисов посрещна руския премиер Дмитрий Медведев на
Коментари Харесай

Министър-председателят Бойко Борисов посрещна руския премиер Дмитрий Медведев на официална церемония на пл. „Св. Александър Невски“

София. Министър-председателят Бойко Борисов посрещна съветския министър председател Дмитрий Медведев на публична гала на пл. „ Св. Александър Невски “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . Медведев дойде на публично двудневно посещаване у нас ден след националния празник 3 март. Това е втората аудиенция на съветския министър председател в България след идването му през 2008 година като част от делегацията на президента Владимир Путин.
След церемонията по формалното посрещане на съветската делегация Медведев и Борисов ще проведат диалог на четири очи в Министерски съвет, последван от пленарна среща на двете делегации. Основните тематики, които ще бъдат разисквани, са в региона на енергетиката, стопанската система и туризма.
През втория ден от визитата на Медведев в София - 5 март, двамата с премиера Борисов ще открият Българо-руски бизнес конгрес в региона на туризма.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР