София Маринова Каменова, по-известна като Софи Маринова, стана на 48

...
София Маринова Каменова, по-известна като Софи Маринова, стана на 48
Коментари Харесай

Софи Маринова с тъжен рожден ден

София Маринова Каменова, по-известна като Софи Маринова, стана на 48 години.

Празникът обаче за нея е печален освен поради скорошната загуба на татко й, който си отиде през септември. Тогава тя анулира участията за 40 дни. През уикенда пък гръмна новината, че синът й Лоренцо е хванат с бял прахуляк, а самият той се появи в инстаграм и размаха междинен пръст, с цел да я удостовери.

Единственото дете на изпълнителката нито работи, нито учи, само че пък дълги години живя с любовника на майка си Гринго. Здравенякът освен удряше певицата, само че и има дълъг стаж по затворите-български и чужденстранни и няма по какъв начин държанието му да не е повлияло на Лоренцо, припомня Hotnews.bg.

Към Софка към този момент започнаха да валят поздрави, като един от първите бе от сестрата на Преслава-най-добрата другарка на празнуващата. Лоренцо също се регистрира с приветствие. Маринова евентуално ще чества камерно поради последните събития в живота си.

" Днес честваме теб – звезда с ослепителен искра и извънреден гений. Нека този ден бъде изцяло осветлен от усмивки и наслада, а всеки момент от него да бъде като най-сладката мелодия. Твоята музика носи в сърцата на доста хора страсти и ентусиазъм, а през днешния ден е твоят ден да се наслаждаваш на заслужената респект. ⁣

⁣Пожелавам ти шанс, здраве и доста триумфи във всичко, което предприемаш. Нека новата година от живота ти бъде изпълнена със светлина, хубост и обич. ⁣

⁣Честит рожден ден, Софи Маринова! ", написа попфолк певицата Преслава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР