София. Лидерът на БСП - София Калоян Паргов връчи кметски

...
София. Лидерът на БСП - София Калоян Паргов връчи кметски
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Д-р Делян Георгиев: Ще отворя широко вратите на общината за хората от „Изгрев“

София. Лидерът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов връчи кметски паспорт на доктор Делян Георгиев и му пожела жителите от региона да го подпечатат на 27-ми октомври. Това оповестиха от БСП- София . Ако получа доверието ви и стана кмет на нашия регион, ще отворя необятно вратите на общината за вас, моите съкварталци, другари и съседи. Ще бъда троянският кон на хората в постройката на ул. " Атанас Далчев " №12, тъй като дружно можем безусловно всичко. Това сподели претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на регион „ Изгрев “ доктор Делян Георгиев на среща с жителите. На събитието участваха водачът на Българска социалистическа партия – София и лидер на листата на социалистите Калоян Паргов и претенденти за общински съветници. След формалната част на сцената се качиха Катя и Здравко от дует " Ритон ", които извършиха шлагерите си и се погрижиха за положителното въодушевление на участниците в събитието. „ Аз съм един от вас, роден съм и пребивавам в " Дианабад ", дружно с цялото си семейство. Не съм апатичен към презастрояването на нашия регион, към дупките по улиците, към разрушените тротоари, към унищожаването на зелените площи. И аз, като вас, вечер, когато се прибирам, изнервено обикалям квартала в опит да си намеря масто за паркиране, а такова все няма и няма “, безапелационен бе доктор Георгиев. Той си обърна към жителите с думите: „ Ние сме тези, които болеем за проблемите на региона. Ние знаем какво желаеме за нас и децата ни. Крайно време е жителите на " Изток ", " Изгрев " и " Дианабад " да вземем контрола в наши ръце. Заедно можем да го реализираме! “
„ На 27 октомври можем да сложим завършек на недобрата посока, в която пое регионът преди известно време и да поставим началото на нова - за нас, за децата ни, за целия " Изгрев " “, прикани Делян Георгиев.Ние няма да пилеем парите на софиянци, а с грижата на добър собственик на Столична община ще решаваме проблемите им дружно с тях. Това сподели Калоян Паргов по време на среща с жителите на " Изгрев ". Лидерът на Българска социалистическа партия - София връчи кметски паспорт на доктор Делян Георгиев и му пожела жителите от региона да го подпечатат на 27-ми октомври. " Тук съм, с цел да поддържа от името на Градската организация на Българска социалистическа партия в София доктор Делян Георгиев. Той е млад, просветен и локален. И желаеме да му вдъхнем кураж по пътя към кметския пост в " Изгрев ", сподели Калоян Паргов. - В кметския паспорт на доктор Георгиев написа следното: Повече паркоместа, повече зелени площи, налична градска среда, транспарантна община и повече места в детските градини. За да ги извърши, той има потребност жителите да го поддържат и да подпечатат в бюлетината с номер 56 кметския му мандат. Кметът на смяната на София Мая Манолова и на " Изгрев " доктор Георгиев обаче може да бъдат сполучливи единствено с болшинство в СОС зад тила им. Затова е толкоз значимо жителите да гласоподават и за листата на Българска социалистическа партия за общински съветници също с номер 56 ".
„ Столична община разполага с бюджет от 1,7 милиарда Но продължава да има дефицит тук-там в детските градини, улиците са с дупки, няма бордюри, в някои региони асфалтът е от времето на социализма, мръсният въздух е проблем №1, няма къде да паркираме... Какво е решението? Решението не е да се събират още повече пари от всички нас. Няма потребност да се подвигат налозите и таксите на столичани. Има потребност от бистрота и професионализъм в ръководството на града и да се питат хората защо да се харчат парите. Защото никой не знае по-добре от жителите какви са проблемите в региона, в който те живеят ", съобщи Паргов.
Водачът на листата на Българска социалистическа партия за общински съветници е уверен, че бюджетът на Столична община може да бъде плануван и употребен надалеч по-ефективно за жителите на София. " Можеше ли с парите за ремонта на ул. " Граф Игнатиев ", с който Столична община стана за смях, да бъдат решени по-неотложни проблеми, попита риторично Калоян Паргов. - За този ремонт бяха изхарчени 24 милиона лв.. С тези пари за 2 години можеше да бъдат издигнати 10 нови детски градини. Можеше ли средствата от платеното паркиране да бъдат употребявани по-ефективно? Можеше ли с тях да бъдат ремонтирани тротоарите и пътните настилки? Ако имаше политическа воля и предпочитание, за 4 години 400 км от настилките в София, най-вече на кварталните улици, може да бъдат възобновени. Столична община има пари. Но не ги харчи дейно “.
„ Ние можем да обещаем тъкмо това - да не пилеем парите на софиянци, а с грижата на добър собственик да ги използваме по този начин, че да решаваме колкото е допустимо повече проблеми на жителите ", съобщи водачът на столичните социалисти.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР