София. Когато Нинова стана председател на БСП с гласовете на

...
София. Когато Нинова стана председател на БСП с гласовете на
Коментари Харесай

Илияна Беновска: Ще остане ли „по парфюм“ Корнелия Нинова след местните избори?

София. Когато Нинова стана ръководител на Българска социалистическа партия с гласовете на Георги Гергов и Красимир Янков, които, след това, брутално в профил от значими управително позиции, тя се закле,че ще стане министър ръководител. И, че Българска социалистическа партия ще е на чело на страната.

Не й се получи. Това декларира журналистът Илиана Беновска в коментара си към днешното издание на предаването „ Беновска пита ” по Телевизия „ Канал 3 ” и Радио „ К2 ”, оповестиха от екипа на предаването . Вътрешната съпротива на Българска социалистическа партия от време на време й желае главата. Но, за в този момент са мощни единствено на секрети сбирки, само че не и на конгресите, и пленумите на Българска социалистическа партия. Поредният тур на мерене на силите следва в този момент, след не състоялите се следващи гръмки обещания на Нинова да превземе София и страната. Опозицията точи зъби за следващ път да детронира Нинова.

Но. Не е ясно дали са упражнявали да съумеят да са победни като Кубрат Пулев. Разбиваща Нинова и нейните „ придворни “ е позицията на президента на ПЕС Сергей Станишев. Но. Ще защитят ли „ другарите “ варненския Борислав Гуцанов, респективно, историческата Българска социалистическа партия, от мерака на Нинова да го махне? В същото време, Бойко Борисов, откакто остави Цветан Цветанов „ по асансьор “, продължава по своя политически път. Дали, обаче, „ алармата “ на Цветанов, че ГЕРБ се потребност е от смяна ще стигне до ушите на Борисов и както ще направи той? Ветеранът на прехода Георги Марков, назова Борисов, шеговито, „ Хитър Петър на прехода “, с цел да подчертае,че сполучливо балансира в ръководството си. Но и го упрекна, че е „ Мека Мария “, тъй като е примирителен към митингите на всевъзможни НПО-та и напън от Европа.

И. Ден преди 30-та годишнина от рухването на Берлинската стена, Белият дом разгласи, че президентът Доналд Тръмп кани Борисов на 4 очи. Дали след диалога Борисов-Тръмп Борисов ще заяви, че откакто е свързал Изтока и Запада с автомагистралата през Сърбия, ще успее да свърже Съединени американски щати и Европа през България? И по какъв начин ще рефлектира тази политическа среща на върховенството на Нинова в Българска социалистическа партия и сериозния възторг на президента Радев? Аз съм Беновска. И запитвам.
/FocusNews

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР