София. Ключът към професионалния успех в 21-и век са уменията

...
София. Ключът към професионалния успех в 21-и век са уменията
Коментари Харесай

Евродепутатът Ева Майдел, ГЕРБ/ЕНП: Ключът към професионалния успех в 21-ви век са уменията и ученето през целия живот

София. „ Ключът към професионалния триумф в 21-и век са уменията и ученето през целия живот. Днес е значимо не дали имаш дадена информация, а по какъв начин извличаш нужното от големия размер заобикаляща те информация. Затова са нужни умения като сериозно и аналитично мислене, синтезиране и отсяване на на информацията, адаптивност и настройка за учене през целия живот “. Това съобщи българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) през днешния ден в София по време на презентацията ѝ в границите на интернационалната конференция за бъдещето на труда, проведена от Министерство на труда и обществената политика в границите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
„ Адаптирането към работата в 21-и век е доста по-предизвикателно за тези, които са почнали да работят през 20-и век. Затова в бюджета на Европейски Съюз за интервала 2014-2020 има над 45 милиарда евро за увеличение на уменията и квалификацията посредством стратегии на Европейския обществен фонд, Европейския фонд за районно развиване и Еразъм+ “, добави Ева Майдел, която подчертава върху демографските провокации на трудовия пазар в бъдеще.
В двудневната конференция участваха кметът на София Йорданка Фандъкова, високопоставени представители на Световната банка, Европейската комисия, Международната организация на труда, европейски и национални организации, цивилен и бизнес организации от Европа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР