София като фрагменти и картини“ - така е озагравена изложбата,

...
София като фрагменти и картини“ - така е озагравена изложбата,
Коментари Харесай

Изложба, посветена на София, беше открита в посолството на Кипър

„ София като фрагменти и картини “ - по този начин е озагравена изложбата, която нощес беше открита в посолството на Кипър в столицата. Тя е въодушевена от всичко, към което минаваме всекидневно, само че на което не обръщаме задоволително внимание.


Посланикът на Кипър Ставрос Августидис и фотографът Венцислав Петров я показаха пред десетки ценители. Приходите от изложбата отиват в поддръжка на над 700 изоставени деца в риск.
Н. Пр. Ставрос Августидис, дипломат на Кипър в България: Изложбата се концентрира върху видяните и незабелязаните аспекти от публичния живот. Хора, изоставени здания, пейзажи, архитектура, улици, покриви, обекти и доста други.Изложбата се концентрира върху видяните и незабелязаните аспекти от публичния живот. Хора, изоставени здания, пейзажи, архитектура, улици, покриви, обекти и доста други. Иванка Шалапатова, Изпълнителен шеф на фондация „ За нашите деца ”: Тази вечер средставата, които ще се осъществят от продажбата на фотосите, както и от картините нарисувани от Негово Превъзходителство ще бъдат вложени в програмата „ Фондация за нашите деца “. Това са деца, които още от раждането си имат усложнения в своето развиване и доста постоянно на тези усложнения ние в България гледаме като на недостиг и сякаш не даваме цялостна опция на децата, които имат увреждания или забавяния в развиването в действителност да получат тласък.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР