София. Кандидатът за евродепутат от листата на БСП за България

...
София. Кандидатът за евродепутат от листата на БСП за България
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Цветелина Пенкова, БСП: Трябва да върнем младите у дома

София. Кандидатът за евродепутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " Цветелина Пенкова се срещна с жителите на град Дулово и село Секулово. Това оповестиха от пресцентъра на Националния съвет на Българска социалистическа партия . Ниските трудови хонорари, размерът на пенсиите и обезлюдяване на селата бяха измежду тематиките, които Цветелина разиска с жителите там. " Много българи напущат страната, с цел да търсят развиване в чужбина. Красноречиво приказва цифрата на българите, които живеят в чужбина, за мнението им за настоящето ръководство. Те не имат вяра, че на този стадий България им дава задоволително благоприятни условия за развиване ", разяснява тя.
Кандидатът на левицата обясни главните политики, заложени във „ Визия за Европа ” и „ Визия за България ” и сложи като персонален приоритет младежките политики и методите, по които те могат да бъдат отстоявани и прокарани в Европейския парламент.
В края на полемиката уредниците на рок фестивала в Секулово приканиха Пенкова да постави всички старания да подтиква младежите да упражняват правото си на глас. “Трябва да се борим за почтени приходи и пенсии, както и заслужен и обективен живот за младите и за техните деца. С общи старания ние би трябвало да върнем младите вкъщи ”, приключи Цветелина Пенкова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР