София. Какви събития са заложени в културната програма на Община

...
София. Какви събития са заложени в културната програма на Община
Коментари Харесай

Акценти в сутрешния блок „Добро утро, България“ на 29 юни

София. Какви събития са заложени в културната стратегия на Община Тутракан и съумява ли градът да се трансформира в желана туристическа дестинация? Всичко това ще научим от кмета на града Димитър Стефанов, като ще обърнем внимание и на обичайния за Тутракан „ Празник на кайсията “.
Парламентът одобри единомислещо на второ четене измененията в Закона за държавното публично обезпечаване, предвиждащи минималният размер на пенсията за застрахователен стаж и възраст да стане 180 лева от 1 юли и 200 лева - от 1 октомври тази година. Реалистични ли са нарастванията, има ли гаранция, че ще бъдат обезпечени нужните средства за погашение на нарастванията и следващата година? Отговорите на тези и още въпроси ще потърсим с икономиста Красен Станчев.
С взор към идните летни почивки ще насочим внимание към това какъв брой рискови могат да бъдат фрапантните диети през лятото и по какъв начин да влезем във форма без да си навредим. Полезни препоръки ще потърсим от диeтолога проф. Донка Байкова.
В деня на светите равноапостоли Петър и Павел, Баткунският манастир край пазарджишкото село Паталеница отбелязва храмовия си празник. Как ще отбележат празника в манастира ще ни опише сътрудника Ваня Николова от Радио „ Фокус ” – Пазарджик в минутите след 09.00 часа. И още - какви ограничения ще бъдат подхванати в Търговище по отношение на набези на лисици в няколко села и повече за идния отстрел на хищниците на 1 юли ще научим от Ивелина Иванова от Радио „ Фокус “-Шумен.
Тези и още тематики - в „ Добро утро, България “ по Радио " Фокус " от 06.00 до 10.00, с водещ Виктория Месробович.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР