София Жирау официално влезе в историята, като стана първия модел

...
София Жирау официално влезе в историята, като стана първия модел
Коментари Харесай

За първи път: Victoria`s Secret нае модел със СИНДРОМ на Даун

София Жирау публично влезе в историята, като стана първия модел на Виктория Сикрет със синдром на Даун.

24-годишният пуерторикански модел показа новината в обществените медии. Тя се причислява към стилната марка - дружно с още 17 дами - за нова линия и акция за долни дрехи, наречена “Love Cloud Collection ”. Наред с черно-бяла фотография, на която носи сутиен на Victoria`s Secret, Джиару благодари на компанията, че я вижда като модел „ без ограничавания “.
   Вижте тази обява в Instagram.

" Мечтаех за това, работих за това и през днешния ден е една сбъдната фантазия. Най-накрая мога да ви споделя моята огромна загадка ", написа Жирау. " Аз съм първият модел на Victoria`s Secret със синдром на Даун! "

„ Благодаря на Victoria`s Secret, че ме видяхте като модел, който има #NoLimits и ме направихте част от приобщаващата акция Love Cloud Collection “, добави тя. " Отвътре и извън няма граници. "

Жирау започва кариерата си в Пуерто Рико през 2019 година, преди да направи своя дебют като модел на Седмицата на модата в Ню Йорк през 2020 година

„ Когато бях дребна, се погледнах в огледалото и споделих: „ Ще бъда модел и бизнесдама “, споделя тя пред списание People.

София е следващото доказателство, че когато имаш фантазия и работиш за нейното реализиране, тя сигурно ще се сбъдне!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР