София. Извършва се полагане на първия пласт асфалтобетон на бул.

...
София. Извършва се полагане на първия пласт асфалтобетон на бул.
Коментари Харесай

София: Полага се първият пласт асфалтобетон на южното пътно платно на бул. „България”

София. Извършва се полагане на първия слой асфалтобетон на бул. „ България ” правят екипите на строителя. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община . Изпълнени са към 10 хиляди кв. м от биндера. Продължава и монтирането на металната мрежа по цялото продължение на пътното платно на булеварда в сектора сред бул. „ Ив. Гешов “ и бул. „ Витоша “. Положени са 16 хиляди кв. м железна мрежа от общо към 19 хиляди кв. м за едното пътно платно. Металната мрежа се поставя за укрепване на пътното платно. Подобна технология бе приложена на кръстовището на пл. „ Орлов мост " и в сектора от бул. „ България ” от бул. „ Гоце Делчев ” до бул. „ Акад. Ив. Гешов ”. В момента се ремонтират и тротоарните настилки. „ Софийска вода ” завърши работа по заустване на канализация в сектора. Започва нивелирането на шахтите.
Ако метеорологичните условия са подобаващи, работата по полагане на биндера се чака да завърши при започване на другата седмица, а по-късно ще стартира осъществяването на последния износващ слой асфалтова настилка.
След това ремонтните работи ще продължат в другото - северното пътно платно на булеварда в правата от бул. „ Иван Ев. Гешов " до бул. „ Черни връх ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР