София. Истински рай за шопинг маниаците, които обичат да пазаруват

...
София. Истински рай за шопинг маниаците, които обичат да пазаруват
Коментари Харесай

София: Ето къде ще е най-дългият и изгоден „черен петък“ - до 70% намаления и през уикенда очакват шопинг маниаците в Sofia Ring Mall

София. Истински парадайс за шопинг фанатиците, които обичат да пазарят доста и преференциално, ще е Черният петък в Sofia Ring Mall. Там ви чакат до 70% понижения на доста топ марки, и то освен в петъка, а и през последващия го уикенд, оповестиха от комерсиалния център .
Black Friday в обичания на столичани мол в полите на Витоша ще сюрпризира посетителите със сензационни понижения на най-разнообразни артикули. Елитна дамска мода ще се предлага с минус 70%. Джентълмените могат да намерят обичани свои марки на половин цена. Красиви и качествени детски дрешки и играчки също могат да се намерят с 50 % понижение. Прекрасни и практични артикули за дома и техника също ще са на извънредно атрактивни цени. Дори супермаркетът в Sofia Ring Mall ще се включи в Черния петък!
Огромният паркинг в дизайнерския мол, множеството места за занимания на дребни и огромни, и големият избор на заведения за релакс след шопинга ще създадат извършването на покупки ви в Sofia Ring Mall умерено и безпроблемно както на никое място другаде.
Големите понижения по време на Черния петък и тяхното продължение в събота и неделя затвърждават задачата на Sofia Ring Mall да провежда извънредни събития и да дава неповторими прекарвания за своите клиенти. Следвайки концепцията за “one-stop-shop ” - с едно идване посетителите да задоволят всичките си потребности за извършване на покупки, с обогатения избор от заведения за хранене и първокласни магазини, предлагащи голямо многообразие от фешън оферти на топ марки, комерсиалният център в полите на Витоша се постанова като безспорната дестинация за добър метод на живот и за съвършено превозване на времето на цялото семейство.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР