София. Има основание Мая Манолова да иска касиране на изборите

...
София. Има основание Мая Манолова да иска касиране на изборите
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Корнелия Нинова, БСП: Има основание Мая Манолова да иска касиране на изборите и утре на Изпълнително бюро ще поставя въпроса

София. Има съображение Мая Манолова да желае анулиране на изборите и на следващия ден на Изпълнително бюро ще слага въпроса. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .
Тук към мен най-малко половината са партийни претенденти. Казах ви за силата на самостоятелните претенденти. Ето го в лицето на Румен Томов - Благоевград, само че все по-трудно става да се наблюдава някаква логическа нишка в мисълта на премиера Борисов, изключително, когато стартира да отхвърля самичък себе си. Припомням ви, че той завоюва кмет на София първия път като самостоятелен. Без партия и без листа. Когато самият той е бил подобен, в този момент да отричаш тази формула за присъединяване в политиката е най-малкото нелогично. Да бъда по-внимателна в оценките. Не одобряваме това, негова работа си е, само че да не не помни той от кое място е тръгнал ", акцентира още Нинова. В отговор на въпрос дали Мая Манолова има учредения да желае анулиране на изборите в София, Нинова раздели въпроса си на политически и юридически отговор. " Юридически считам, че право да желаят анулиране имат Мая и членовете на Инициативния комитет, които са я издигнали. Политически - считам, че има съображение и на следващия ден на Изпълнителното бюро ще слага въпроса да го решим и да дадем политическа поддръжка на Мая за това деяние - инспекция и анулиране. Оттам нататък членовете на нейния предприемчив комитет тряба да го подадат чисто официално пред Административния съд. Такъв е редът в България ", изясни Нинова.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР