София има нов заместник-кмет по строителството, но той не е

...
София има нов заместник-кмет по строителството, но той не е
Коментари Харесай

Георги Георгиев: София има нов зам.-кмет по строителството - неправоспособен юрист

София има нов заместник-кмет по строителството, само че той не е експерт в региона, а недееспособен правист - това заяви във Facebook депутатът от ГЕРБ Георги Георгиев, някогашен общински консултант в СОС.

" Току-що София се снабди с нов заместник-кмет по строителство. Мислите, че това ще е умел строителен инженер, проектант или някой работил на управителна позиция в строителствово? Да, но не. Такива хора не желаят да са част от екипа на Терзиев, в общината се приказва, че най-малко трима поканени от него са му отказали. " - написа Георгиев във Facebook.

" Новият зам.-кмет е неправоспособният правист, който от половин година ръководи правния сектор на Терзиев. Казва се Никола Лютов. Човекът, който няма право да работи като правист в България, е заместник-кмет по правни въпроси на София. Сега поради огромните му пълномощия, поема и строителството. Благодарение на него досега беше забъркана кашата със затварянето на бул. България и околовръстното, тъй като подведе Терзиев, че АПИ дава отговор за този сектор.
Честито, софиянци, в този момент градът ще цъфне и върже! Ясно е, че освен няма да има противозаконни поправки като този на бул. Патриарх Евтимий и бул. Витоша, просто няма да има поправки. Което, като се замисля, може би е за хубаво. " - споделя още националният представител.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР