София Франс Ауто e официалният вносител на лекотоварната гама на

...
София Франс Ауто e официалният вносител на лекотоварната гама на
Коментари Харесай

София Франс Ауто представи лекотоварната гама на Piaggio

София Франс Ауто e формалният вносител на лекотоварната гама на PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES в България. На 15 март гамата на PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES бе показана по време на събитие в централата на компанията. Флагманът на марката Piaggio Porter, Piaggio Ape, особено трансформиран като мобилна сладкарница, и туристическият странник Piaggio Ape Callesino, демонстрираха чудесно комбиниране на професионална и комерсиална подвижност. Piaggio Porter бе разполагаем за тест по време на събитието.

PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES е подразделението на Piaggio Group, отдадено на професионалните транспортни решения. Базирана в Понтадера (Италия), компанията създава първия си автомобил преди 70 години.

Проектиран от дизайнера на Vespa (Corradino D’Ascanio), очарователният триколесен Piaggio Ape („ пчела “ на италиански) се създава без спиране от 1948 година досега. Ape е знак на италианския начин на живот, подобаващ за професионална и персонална приложимост, с неподправения си жанр и функционалност. От превозване на артикули по тесните селски пътища до стръмните, пренаселени градски улици, Ape дава несравнима гъстота, пъргавост, изгодност и издръжливост. Широката гама разнообразни разновидности предлага решения за всяко допустимо професионално приложение, както мобилен бизнес, градинарство и селско стопанство, по този начин и комунални услуги. Аpe е характерен автомобил за напредване със жанр, трансформирал се в самобитна икона на италианската просвета и италианския метод на живот.
 София Франс Ауто показа лекотоварната гама на Piaggio @@@
Трансформиран Piaggio APE Food Tricycle бе демонстриран по време на събитието. Реализирана от компания Трансформа, триколката е оборудвана с хладилна витрина +3°С + 15°С с остъклена секция 630 л., затворена секция 150 л., генератор (в взаимозависимост от електрическа мощност) с спомагателен контейнер, профилирано кухненско съоръжение и други. Подходящ за храни, питиета, кафе, сладолед, Ape за минути се трансформира в самобитен мобилен ресторант.

Чрез версията си Calessino Piaggio Ape предлага решение за превоз на хора. Постигащ съвършения баланс сред италианската традиция и модерното, Calessino е същинска мобилна медия. С характерен жанр и мощна характерност, Piaggio Ape Calessino е точният избор за туристически и хотелски комплекси, транспортни услуги в паркове, спортни центрове за всички, които желаят да покажат бизнеса си по видим метод.

Piaggio Porter, флагманът на четириколесната гама на PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES, също бе показан по време на събитието. С най-хубавия в категорията си радиус на завой (3.7м), той разполага с оптимално съответствие сред размери и товарен размер - товарен автомобил, маневрен като лека кола. Отличава се с стилен размер, невероятна маневреност и оптимален товарен потенциал от 1120 кг във версия Maxxi. Piaggio Porter се предлага във вид като шаси кабина, товарна платформа, самосвал, ван и остъклен ван. Задвижва се от четирицилиндров бензинов мотор, като има алтернатива за LPG и Метан. Piaggio Porter намира приложение в региона на доставките, паркова поддръжка и озеленяване, строителство, сметоизвозване и доста други. Възможни са и редица трансформации с в допълнение съоръжение като снегорин, кран, мобилен ресторант и така нататък

PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES са пионери при електрическите товарни коли, показали още през 1995 година модела PORTER ELECTRIC с напълно електрическо задвижване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР