София. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и народният представител от

...
София. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и народният представител от
Коментари Харесай

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев се срещнаха с кметове и общински съветници в Борово

София. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и националният представител от ГЕРБ и регионален координатор на партията в Русе Пламен Нунев се срещнаха с кметове и общински съветници, както и общинската администрация в Борово. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Най-младият евродепутат бе показан от кмета на Община Борово Валентин Панайотов. Домакинът на събитието посочи приноса на Новаков за България по време на работата му до момента. Той срещна в резюме евродепутата с географското, икономическото и общественото положение на общината. „ С решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Андрей Новаков и сътрудника му Емил Радев ще дават отговор и за Русенска област “, уточни Пламен Нунев.
„ Ще положа старания да съм колкото се може по – постоянно тук, било по покана на сътрудника Нунев или по покана на кмета, като се надявам с това, което върша, да покажа какво ми е отношението към вас. Покрай работата си и престоя в Брюксел държа да съм доста постоянно на такива места в България “, означи в обръщението си Андрей Новаков, като изрази желанието си да помогне хората тук да живеят по-добре.
„ За първи път българска стратегия стартира да работи в Европейския съюз “, посочи някои акценти от активността си в Европейския парламент Андрей Новаков. Той изясни, че тя се назовава „ Алеко “ и е отдадена на насърчаването на европейското предприемачество, като има за цел да обезпечи пътешестване за обмяна на опит на млади бизнесмени от Европейския съюз, в това число български.
Евродепутатът добави, че през вчерашния ден е утвърдено финансирането за втора стратегия, ориентирана против незаконното приплъзване на километража на използвани МПС. Тя има извънредно практическа устременост при покупко-продажби в България и всички страни от Европейския съюз.
В умозаключение Андрей Новаков показа позитивните си усещания от визитата до момента и похвали напъните на локалната власт в Бяла и Борово за възстановяване на инфраструктурата, за основаването на нови обществени услуги и прочие
Обиколката в общината приключи с обзор на актуализирани места за отдих и открояване на бъдещи обекти, които ще се ремонтират или изградят с европейски средства.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР