София е затрупана от паднали клони и на места от

...
София е затрупана от паднали клони и на места от
Коментари Харесай

Общински съветник: София е затрупана от паднали клони и на места от цели дървета

София е затрупана от паднали клони и тук-там от цели дървета. Четвърти ден към този момент централни улици и тротоарите са непроходими, уточни общинският консултант от ГЕРБ- Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска на страницата си във Facebook.

Това основава рискове за пътни произшествия, тъй като пешеходците слизат на платното, с цел да заобиколят клоните. Георгиев оповестява още, че е бил сигнализиран от родители за паднало дърво върху детска площадка в двора на 93 детска градина " Чуден свят " в " Красно село ".

Така на процедура децата не могат да употребяват площадката, акцентира общинският консултант.

" Тази седмица ще проучваме работата на всички служби и компании в тази спешна обстановка ", заяви през вчерашния ден в профила си във Facebook кметът на София.

Продължаваме да работим в някои елементи на града и вършим всичко допустимо, с цел да осигурим безвредното и умерено напредване на жителите в столицата, съобщи столичният кмет и напомни, че единствено в първия ден от тежката обстановка в София бяха обработени над 360 сигнала за паднали дървета и клони. А компании бяха глобени с към 120 000 хиляди лв. поради непочистени улици и спирки на градския превоз, означи столичният кмет.

 



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР