София е посетена от над 739 000 туристи от началото

...
София е посетена от над 739 000 туристи от началото
Коментари Харесай

Изложба рекламира София на летището, градският туризъм още през август би рекордите от миналата година по посещения и нощувки

София е посетена от над 739 000 туристи от началото на годината до края на август, което е огромен растеж по отношение на предходната година, демонстрира информация на Министерството на туризма. Реализирани са над 1 693 000 нощувки през същия интервал. За съпоставяне през цялата предходна година са пристигнали над 586 000 туристи и са осъществени над 1 400 000 нощувки, сподели Людмил Пелов, началник на Оперативна програма Туризъм на откриването на изложбата София – толкоз доста за разкриване на летището.

Огромната свършена работа точно с аерогарата и возещите най-вече туристи самолетни компании от общинското дружество през последните 6 месеца дава тези резултати, без да се подвига звук.

Най-голям брой туристи от началото на годината идват от Израел, Германия, Турция и Румъния. Възстановяване има още на пазарите Англия и Гърция. Сериозен напор се вижда от Италия и Испания.

Изложбата София - толкоз доста за разкриване рекламира  столицата измежду идващите пасажери на летището. Тя е взаимна самодейност на Столичната община, Летище София и общинското дружество Туризъм. Разположена е около зоната за паспортна инспекция на Терминал 2. Фотосите могат да бъдат прегледани и от двете страни – от идващите на ръкав и от тези, които са превозени с рейсове.

 На всеки изложен кадър има QR код, който споделя за мястото и Google може да те заведе до него.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР