София. Двете основни предизвикателства пред СДС днес са в политически

...
София. Двете основни предизвикателства пред СДС днес са в политически
Коментари Харесай

Д-р Антон Койчев, кандидат за лидер на СДС: Двете основни предизвикателства пред СДС днес са в политически и организационен план

София. Двете съществени провокации пред Съюз на демократичните сили през днешния ден са в политически и учредителен проект. Това сподели в изявление за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ доктор Антон Койчев, претендент за водач на Съюз на демократичните сили. По думите му партията би трябвало доста ясно да съобщи своето място в политическия набор и това място да бъде съответно на актуалните провокации, които има пред България и пред Европа. Д-р Койчев разяснява, че в Европа е налице развой на замяна на културната и демографска еднаквост. „ Същите процеси текат и в България, без значение че към момента доста малко хора приказват за тях. Аз считам, че това е освен аморално, това е нездравословно и доста рисково. И по тази причина считам, че Съюз на демократичните сили би трябвало да заеме дясно-консервативна позиция и да бъде първата българска партия, която да бъде флагман на този развой, с цел да можем да се противопоставим на тези процеси, защото те засягат самата цивилизационна същина на Европа “, акцентира Антон Койчев. Той добави, че заставането на страната на християнските корени и фамилните полезности на Европа не значи отказване на модерното общество.
Според доктор Койчев е нужен качествено нов метод в работата със структурите на Съюз на демократичните сили в страната, който би трябвало да се базира на четири целта. По думите му ръководителят на партията би трябвало да бъде персонално зает с тяхната работа и проблеми, както и да подтиква техния интелектуален и политически потенциал за национални начинания. Не на последно място кандидат-лидерът на Съюз на демократичните сили планува възобновяване и основаване на мощни локални структури, които да влеят нова сила в партията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР