София. ДПС представи кандидатите си за евродепутати. Водач на листата

...
София. ДПС представи кандидатите си за евродепутати. Водач на листата
Коментари Харесай

ДПС представи кандидатите си за евродепутати

София. Движение за права и свободи показа претендентите си за евродепутати. Водач на листата е ръководителят на партията Мустафа Карадайъ, следван от националният представител Делян Пеевски и евродепутатите Илхан Кючюк и Искра Михайлова. На пета позиция е зам.-изпълнителният шеф на Държавен фонд " Земеделие " Атидже Али-Вели, шеста е Севим Мусак, а след тях се подреждат Станислав Атанасов, Сюлейман Сюлейман, Антоанета Асенова, Гюлфие Арнаудова, Петър Чобанов, Сюзан Мехмедова, Синан Пехливанов, Танер Кабилов, Сунай Якуб, Ертен Анисова и Цветан Енчев. Слоганът на Движение за права и свободи за идния евровот на 26 май е „ Ние залагаме на младите “.
Лидерът на партията Мустафа Карадайъ акцентира, че постоянно в Движение за права и свободи младежите са имали глас, място за хрумвания и начинания. По думите му младежкото е вградено в темелите на Движение за права и свободи. „ Този модел потегля от нашия почетен ръководител – в младежка възраст той въстава против тоталитарната власт и основава младежка организация. По-късно, в зората на демокрацията, отново в младежка възраст основава Движение за права и свободи “, сподели още той. Карадайъ уточни, че листата на партията е най-младата, най-хубавата и най-печелившата. „ Те знаят и могат, те са виновни и дейни политици освен в партията. Те могат да реформират Европейския съюз. Те са това, което националистите и популистите в никакъв случай не могат да бъдат. Те са и специалисти, и дипломати, и политици, и съществени носители на европейските полезности. Те ще бъдат съществени мотори на възраждането на основополагащите хрумвания и полезности на Европейски Съюз. Ние залагаме на младите “, съобщи той. „ Заедно ще създадем Европа и по-единна. Нашата листа подсигурява победа “, разяснява Карадайъ.
Движение за права и свободи ще се яви независимо на идните евроизбори, като измежду главните цели на партията са чисти храни, чиста вода, чист въздух, чиста зелена сила и високи технологии.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР