София. Добрият патриотизъм ще победи! На тези избори не е

...
София. Добрият патриотизъм ще победи! На тези избори не е
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Искрен Веселинов от ВМРО: Добрият патриотизъм ще победи

София. Добрият национализъм ще победи! На тези избори не е значимо кой ще е първи, а кой ще е трети! Ако Вътрешна македонска революционна организация и Джамбазки вземат третото място от Движение за права и свободи (делят ни 2 процента), България ще получи нов късмет – не за гражданска война, само че за добра смяна. Тези думи качи на профила си във „ Facebook “ заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване (ВМРО – БНД) и на ПГ на „ Обединени патриоти “ Искрен Веселинов. Това оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ .
„ ГЕРБ = Българска социалистическа партия (в различен вид Българска комунистическа партия = Българска социалистическа партия + ГЕРБ) “, добавя още той и декларира, че освен на европейски терен двете партии са част от „ фамилии “, които дружно ръководят Европейския съюз (ЕС) и дружно го трансфораха в пъкъл поради ултра-либерални утопии с присъщата им джендър идеология и мултикултурализъм.
Ето и цялостния текст на обявата на Веселинов във „ Facebook “:
„ Добрият национализъм ще победи!
На тези избори не е значимо кой ще е първи, а кой ще е трети!
ГЕРБ = Българска социалистическа партия (в различен вид Българска комунистическа партия = Българска социалистическа партия + ГЕРБ). Не единствено на европейски терен двете партии са част от „ фамилии “, които дружно ръководят Европейски Съюз и дружно го трансфораха в пъкъл поради ултра-либерални утопии с присъщата им джендър идеология и мултикултурализъм. И тук, в България е същото – двете партии се интересуват единствено от властта и облагите свързани с нея. Готови са да я платят с всичко. Виждаме, че освен роднините на Карадъйъ, само че и техните кучета и котки са се сдобили с къщи за посетители в Борино, а тогава той е бил единствено секретар на Движение за права и свободи – втори ешелон човек. Хранили са го неуморно и Българска социалистическа партия и ГЕРБ в интервала 2007-2013.
Тоест балансьорът задава посоката, не „ огромния батко “. И Движение за права и свободи постоянно задава посока за корупция, морално разлагане и съсипия на нацията в интерес на псевдо-малцинства. Вътрешна македонска революционна организация като патриотична групировка задава посока за мощна страна, повишение на приходи и интеграция на ромите посредством приучаване към обучение, труд и съблюдаване на законите. Така третото място се оказва по-важно от първото.
Впрочем по тази причина цялото задкулисие е впрегнато в отрицателна акция против Вътрешна македонска революционна организация и Ангел Джамбазки. Първо тъй като те трасират единствената опция на НОРМАЛНОСТТА в Европейски Съюз, правилен на християнски и национални полезности и второ, тъй като мафията Движение за права и свободи ще продължи да гледа властта през крив макарон. Впрочем Вътрешна македонска революционна организация изиска всяка партия да съобщи, че ще пречи на Турция да стане член на Европейски Съюз, тъй като това би погубило България, само че никой не откликна. Марешки, тъй като е заречен да вкара човек на Ердоган в Екологичен потенциал (Орхан Исмаилов), а другите – тъй като са заложници на Движение за права и свободи. Момчета и девойки, мислете с главите си!
Тези избори са значими!
Ако Вътрешна македонска революционна организация и Джамбазки вземат третото място от Движение за права и свободи (делят ни 2 процента), България ще получи нов късмет – не за гражданска война, само че за добра смяна.
А на парламентарните избори ще щурмуваме по-предна позиция, тъй като Родината няма доста време за опити “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР