София. Днешните управляващи имат чувството за единственост, но такива претенции

...
София. Днешните управляващи имат чувството за единственост, но такива претенции
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Днешните управляващи имат чувството за единственост, но такива претенции може да има само българският народ

София. Днешните ръководещи имат възприятието за единственост, само че такива искания може да има единствено българският народ. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на тържествено честване на 70-ата годишнина от учредяването на Коларовската районна партийна организация и 30 години от основаването на Районните партийни организации " Сердика ", " Надежда " и " Връбница ", съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Днешната ръководеща партия отвори борба с всички и с всичко. Днес те отвориха борба – война на президентската институция и по този начин унищожават държавността. Отвориха война на опозицията, която от трибуната на българския парламент изпращаха в Сибир. Така унищожават парламентаризма. Отвориха борба на народа си, когато накараха хората с увреждания на стоят на патерица пред Народното събрание и не ги позволиха. Те отвориха борба на тези елементи от българското общество, които събраха храброст да се изправят и с гласа си да кажат, че са недоволни от системата. Те ги нарочиха и споделиха: „ Вие сте купени, вас ви извозват с рейсовете “. Така лишиха най-изконното демократично право - да бъдеш свободен и да изразяваш мнение “, сподели водачът на Българска социалистическа партия. По думите й днешните ръководещи имат държанието и възприятието за единственост. „ С общи старания нашият народ може да съгради стопанска система, само че през днешния ден към този момент се протяга ръка на други изконни устои на държавността. Това възприятие на единственост мина границите на България и тези дни стъпи с тежък крайник и върху европейските полезности “, сподели Нинова и засяга Европейската младежка конференция.
„ Нашето държавно управление уточни и тези млади европейци, нарочи ги, упрекна ги. Каза, че са отговорни, че са провокатори, да не ги слушаме. Узурпираха европейската концепция и я сведоха до чалга, певици и водка. Ето пред такива огромни рискове е сложена България, държавността и свободата на народа. Скоро стара жена ми сподели в една акция на локални избори: Много ви одобрявам, от години ви обичам, постоянно гласоподавам за вас, само че ме е боязън, тъй като ми споделиха, че ще ми спрат топлия обяд от обществената кухня, в случай че поддържа Българска социалистическа партия “. Такова ръководство имаме през днешния ден. Това е цинизъм към личния ти народ. Чувството за единственост, на която и да е партия е неприемливо “, акцентира Нинова. Според нея с искания за единственост може да бъде единствено българският народ.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР