София. Днес ще остане топло и предимно слънчево. Около и

...
София. Днес ще остане топло и предимно слънчево. Около и
Коментари Харесай

НИМХ: Времето ще е топло и предимно слънчево - максималните температуи ще са предимно между 25° и 30°

София. Днес ще остане топло и най-вече слънчево. Около и след обяд над североизточните и планинските региони в Югозападна България ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб северозападен вятър, в Източна България – ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температуи ще са най-вече сред 25° и 30°, за София - към 26°.Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик Георги Цеков от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН). Атмосферното е по-високо от междинното за април и ще остане без основна смяна.
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места по Северното Черноморие ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър, който ще се ориентира от изток-югоизток. Ще се затопли и оптималните температури ще са сред 18° и 23°. Температурата на морската вода е 12-13°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево и топло. В следобедните часове ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места в Рило-Родопска област ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра – към 11°.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР