София. Днес министър Младен Маринов проведе среща на с Н.

...
София. Днес министър Младен Маринов проведе среща на с Н.
Коментари Харесай

Министър Младен Маринов проведе среща на с посланика на Франция Н. Пр. Ерик Льобедел

София. Днес министър Младен Маринов организира среща на с Н. Пр. Ерик Льобедел, дипломат на Франция в България. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Двете страни споделиха висока оценка за двустранните връзки и дейния разговор както на политическо, по този начин и на експертно равнище. Направен беше къс обзор на главните посоки на двустранното съдействие. Обсъдена беше миграционната обстановка.
Посланик Льобедел поздрави министър Маринов във връзка встъпването му в служба и акцентира дълбокото удовлетворение на Елисейския замък от отличното съдействие в региона на вътрешните работи. Дипломатът изрази самопризнание за напъните на страната ни за гарантиране сигурността на външната граница на Европейски Съюз и посочи доверието, с което френската страна се отнася към анализите на миграционната конюнктура и обстановката в региона на сигурността, предоставяни от българските сътрудници.
Министър Маринов благодари за признанието и акцентира готовността на българската страна за задълбочаване на сполучливото взаимоотношение с френските сътрудници в региона на вътрешните работи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР