София днес е столица на Европа. Това заяви лидерът на

...
София днес е столица на Европа. Това заяви лидерът на
Коментари Харесай

Вебер изненадан, че социалистите в ЕП подкрепят пакета Макрон, а тук не

София през днешния ден е столица на Европа . Това съобщи водачът на ЕНП в Екологичен потенциал Манфред Вебер след среща с представители на ГЕРБ в Народното събрание. Българското европредседателство е доста добре проведено, посочи той и ни похвали за метода, по който ръководим Европейски Съюз.

Похвали ни за контрола, който ще се ползва върху Европол, правилник за който е реализиран точно в този момент . Темата за Западните Балкани в последните години била на назад във времето в Европа. Затова Вебер е удовлетворен, че казусът е подложен още веднъж по време на председателството ни.

За пакета за подвижност Манфред Вебер сподели, че ЕНП ни поддържа . Ние сме партията на свободния пазар, желаеме на този пазар да има свободна конкуренция, безапелационен бе Вебер.

 Вебер: Западните Балкани би трябвало сами да желаят развиване
Вебер: Западните Балкани би трябвало сами да желаят развиване

Необходимо е в Западните Балкани да се решат всички въпроси за границите

Не трябвало да се употребяват европейските механизми, с цел да се дава преимущество на едни превозвачи пред други . Вебер е сюрпризиран обаче от държанието на социалистите в Екологичен потенциал. Те точно застъпвали концепцията за по-високи обществени стандарти . Затова е сюрпризиран от позицията на алените на локално равнище. Днес София е столицата на Европа , още веднъж ни похвали Вебер.

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е удовлетворен от казаното от водача на ЕНП в Екологичен потенциал. Манфред Вебер постоянно ни е подкрепял, съобщи Цветанов. Той подари на европейския посетител българска картина.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР