София. Членове на структурата на ГЕРБ от Благоевград посетиха Народното

...
София. Членове на структурата на ГЕРБ от Благоевград посетиха Народното
Коментари Харесай

Членове на ГЕРБ - Благоевград посетиха Народното събрание по покана на Даниела Савеклиева

София. Членове на структурата на ГЕРБ от Благоевград посетиха Народното събрание по покана на народния представител и регионален координатор на партията за Благоевградска област Даниела Савеклиева, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. Гостите разгледаха постройката на Народното събрание и се срещнаха с неговата история. В пленарната зала имаха опция да чуят министър-председателя Бойко Борисов, който показа в Народното събрание Бялата книга на Европа, препоръчана от ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, както и разискванията по документа.
На среща с народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област Даниела Савеклиева, Стефан Апостолов, Георги Динев и Димитър Гамишев членовете на благоевградската партийна организация сложиха редица въпроси, свързани с работата на депутатите в комисии, по какъв начин се взимат решения, какви са идните законодателни начинания на Парламентарната група на ГЕРБ.
Сред дискутираните тематики бе и бъдещето на автомагистрала „ Струма ”. „ За нас довършването на този стратегически обект е приоритет №1, по тази причина всекидневно следим каква е обстановката и организираме регулярни срещи с отрасловите министри. Уверенията са, че автомагистралата ще бъде реалност ”, безапелационна бе Даниела Савеклиева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР