София. ЧЕЗ Електро България“ АД напомня на своите клиенти, пропуснали

...
София. ЧЕЗ Електро България“ АД напомня на своите клиенти, пропуснали
Коментари Харесай

„ЧЕЗ Електро България“ предлага различни начини за плащане на сметките за електроенергия по време на празниците

София. „ ЧЕЗ Електро България “ АД припомня на своите клиенти, пропуснали да платят сметката си за електрическа енергия в период, че през настъпващите празнични и почивни дни могат да се възползват от другите способи за заплащане като изберат най-удобния за тях. Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ . Дружеството предлага 9 метода за безкасово заплащане - по банков път посредством пряк дебит, банкомат или платежно разпореждане, по интернет посредством интернет банкиране, системите на ePay.bg, ОББ, Icard.bg и Транскарт или непосредствено през уеб страницата на ЧЕЗ, с sms през системите на ePay и Icard. Клиентите могат да превеждат дължимата сума по потребителски номер и фактура и посредством терминалните устройства на Cashterminal. Подробна информация за опциите за безкасово заплащане е оповестена тук.
Клиентите имат опция през тези дни да платят сметката си за електрическа енергия и в дежурните каси на „ Изипей “, „ Български пощи “ и „ УниКредит Булбанк “ на територията на цялата страна. На 23 и 30 декември касите на „ Фаст Пей “ също ще работят и ще одобряват заплащания за употребявана електрическа енергия. Дежурните каси в офисите на „ Изипей “ и „ УниКредит Булбанк “ няма да работят на 1 януари 2018 година
Центровете за обслужване на клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД ще работят с естественото си работно време на 28 и 29 декември 2017 година Списък с адресите и работното време на потребителските центрове на територията на Западна България е разполагаем тук.
Подробна информация за опциите за заплащане може да се получи на телефонна линия 0700 10 010, както и на адрес [email protected].
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР