София/Букурещ. Първата серия от румънски полицаи стартира в събота мисия

...
София/Букурещ. Първата серия от румънски полицаи стартира в събота мисия
Коментари Харесай

Agerpress: Първата серия от румънски полицаи стартира мисия на Българското Черноморие

София/Букурещ. Първата серия от румънски служители на реда започва в събота задача в черноморските курорти на България Албена, Златни пясъци, Балчик и Несебър, предава осведомителната организация Agerpress. Мисията им, ориентирана към поддръжка и консултиране на румънски жители,които са на отмора в прилежащата страна, ще продължи до 31 август.
" На 1 юли първата серия от осем румънски служители на реда отпътува за България, а на 1 август втората серия ще дойде да ги размени, като всяка серия ще бъде разграничена на 4 екипа от двама чиновници. В задачата в България ще вземат участие служители на реда от румънските полицейски инспекторати в окръзите Телеорман, Сибиу, Тимиш, Алба и други, говорещи добре български и британски език. Румънските полицейски чиновници би трябвало да оферират поддръжка и съвещания, и да организират патрулни действия дружно с българските служители на реда ", се споделя в прессъобщението от Генералния полицейски инспекторат на Румъния, предадено на организацията.
Това е осмата година, когато се провеждат такива задачи, като предходните са получили самопризнание от страна на румънските туристи.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР