София. БСП е консолидирана и амбицирана за победа. Това заяви

...
София. БСП е консолидирана и амбицирана за победа. Това заяви
Коментари Харесай

Тодор Стоилов, кандидат за евродепутат: БСП е консолидирана и амбицирана за победа

София. Българска социалистическа партия е консолидирана и окуражена за победа. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на Българска социалистическа партия за България Тодор Стоилов в Пловдив, оповестиха от пресцентъра на партията . Той прикани вотът за Екологичен потенциал да се трансформира в углавен против ръководещите. По думите му вследствие на дясната политическа доминация в европейските институции Европа към този момент не е това несъмнено място за живот и реализация. Това съгласно него е повода да се разпространяват националистическите обединения. " Отстояването на държавните ползи минава през принадлежността на огромно политическо семейство ", безапелационен бе той. Като управител, който от осем години се занимава с износна търговия за страни в Европейски Съюз и трети страни, той е уверен, че основаването на авторитетни контакти е извънредно значимо. Кандидатът на евродепутат Валери Жаблянов беше безапелационен, че с национализъм на декларативно равнище може да се чака единствено повече от същото. „ България би трябвало да се стреми да бъде равна на другите страни в Европейски Съюз ”, сподели докторът по политология Валери Жаблянов. Той акцентира, че посредством своите представители в Екологичен потенциал Българска социалистическа партия ще се стреми към политика, която да даде опция за приемане на оптималното от евроинтеграцията. Валери Жаблянов счита, че Българска социалистическа партия още по-категорично би трябвало да противостои на антируската агитация и опитите за опълчване на Европейски Съюз и Руската федерация. „ Не бива да се ограничаваме единствено до настояването за анулация на глобите. Въпросът не е единствено до анулацията на глобите. Въпросът е да се изградят трайни връзки на доверие сред Русия и държавите-членки на Европейски Съюз ”, акцентира Жаблянов. По думите му това е ролята на българските социалисти. Според него България в Евросъюза би трябвало да се бори за положителни на специфични връзки с Руската федерация.
Валери Жаблянов : Политическа задача номер едно е отхвърлянето на мониторинга върху България
В Садово Жаблянов и Стоилов се срещнаха с общински съветници и кметове на обитаеми места от общината. Те споделиха своите и на жителите терзания по отношение на финансирането на дребните обитаеми места от фондовете на Европейски Съюз и неглижирнето от страна на страната на извършения локален референдум срещу добива на инертни материали. „ За да сме равноправни в Европейски Съюз, за нас политическа цел номер едно би трябвало да бъде отменяне на моноторинга върху България. Само тогава страната ни ще бъде пълновръстен и пълноправен член на съюза “, съобщи Жаблянов. По думите му макар че президентът на ПЕС Сергей Станишев е постигнал голям триумф с приемането на отчета за влизането на България и Румъния в Шенгенското пространство с цялостни граници, към момента ни дърпат отвън Шенген. " Солидарността в Европа е от изключително значение за България ", смята той.
Tодор Стоилов съобщи, че България е експортьор на най-ценното – човешкия капитал. “Колкото и далечни да ви се костват изборите за Екологичен потенциал, ще ви дам единствено един пример- пакта " Макрон ". От него зависят 190 000 български фамилии, оцеляването на бизнеса с транспорти, а оттова и опцията тези фамилии да останат тук, а не да търсят прехранване в други страни “, съобщи той. Според него гласуването на тези избори ще ни даде опция да отстояваме ползите на всеки един човек, с цел да се върнем към основата на Европейски Съюз – взаимност и тъждество.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР