София. Борисов или Радев ще надделее в канадската борба“? Това

...
София. Борисов или Радев ще надделее в канадската борба“? Това
Коментари Харесай

Илиана Беновска обяви, че в Бойко може да победи категорично Радев, но му пречат...

София. Борисов или Радев ще надделее в „ канадската битка “? Това е въпросът на журналиста Илиана Беновска в днешното издание на предаването „ Беновска пита ” по Канал 3 и К2, оповестиха от екипа на предаването .

Ето какво споделя тя без редакция:

" Всички сме гледали американски филми, в които, върху варел в задния двор, двама мъжаги си мерят мускулите на канадска битка. Понякога, в първия рунд надвива „ негативният “ воин. Но, в края на кино лентата постоянно побеждава „ позитивният “ воин. Кога ще изтекат 60 – те минути на българския филм с „ канадската битка “ премиер-президент – на предварителни избори, на евроизбори, на локални избори или при непредвидени разкрития на прокуратурата – не може да се предвижда. В това мерене на сили Борисов-Радев наклоняват везните и други „ герои “.

Зад гърба на Радев се пробва да се закрепи жадната за власт Корнелия Нинова, а началникът на Радев и новата брачна половинка на Радев редовно го злепоставят. Самият, пък, Радев основава съмнения с лекциите и речите си, че желае да превземе и изпълнителната власт. Но думите и делата му са озвучени от недоверчив звук на самолети „ Грипен “. Под мишницата на Борисов, пък, се подават непремерено ту Валери Симеонов, ту Волен Сидеров и му пречат да е безапелационен победител. Ахмед Доган, който в никакъв случай не си отива, деликатно следи с бинокъла си от Бояна и е подготвен да арбитрира кой ще е победител – Борисов или Радев.

В косвена изгода за Радев се обажда от Съдебната палата и ръководителят на Върховен касационен съд Лозан Панов, с неприемливи по конституция политически речи и ТР, само че Висш съдебен съвет и Конституционен съд не го глобяват.

В изгода на справедливостта и законността пък работи основният прокурор Сотир Цацаров, само че помощниците му - Специализираната прокуратура и КПКОМПИ – са доста нови и нямат влезнали в действие присъди.

Преди няколко дни в двора, където се разиграва шоуто с варела на „ канадската битка “ Борисов-Радев се появи с „ въпросите на народа “ и „ многоцветният “ Слави Трифонов, който концентрира рецензиите на някои самономинирали се за упражняващи „ свободно слово “. „ Канадската битка “ Борисов-Радев е озвучена неубедително и от „ митингите “ на разнообразни политически, стопански и службашки лобита. Кога ще изтекат 60-те минути на българския филм с „ канадската битка “ премиер-президент още не може да се предвижда. Въпросът, обаче, който ще предопредели бъдещето на България е: Борисов или Радев ще надделее в „ канадската битка “? Аз съм Беновска. И запитвам. "
/FocusNews

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР