София. БДЖ-Пътнически превози ЕООД взе участие в Национални дни на

...
София. БДЖ-Пътнически превози ЕООД взе участие в Национални дни на
Коментари Харесай

БДЖ взе участие в „Национални дни на кариерата”

София. „ БДЖ-Пътнически транспорти ” ЕООД взе присъединяване в „ Национални дни на кариерата: Добра кариера. Добър живот ”. Това оповестиха от пресцентъра на БДЖ . Форумът е най-значимото кариерно ревю в България и се организира в границите на два дни (13 и 14 март) в столичния хотел „ Маринела ”.
HR-екипът на националния железопътен транспортьор се включи със собствен щанд в седемнадесетото издание на кариерния конгрес. По време на събитието бяха показани свободните позиции и стажантските стратегии в сдружението. Експертите се срещнаха с хора, търсещи работа в сферата от първо лице и имаха опцията да им очертаят методите за сполучливо кариерно развиване в железопътния транспортьор.
Голям интерес бе проявен от страна на млади експерти към щанда на компанията. Вниманието на младежите бе привлечено от предлаганите стажантски стратегии, както и от сферата на активност на компанията. Освен това, те получиха от специалистите скъпи препоръки по какъв начин да се приготвят по-успешно за изявление. След сполучливо приключена стажантска стратегия през 2017 година трима души започнаха работа в системата на железницата.
Националният железопътен транспортьор взе участие в няколко начинания от сходен вид, като следва една от главните си цели – даване на благоприятни условия за развиване на младежите, които търсят сериозна кариерна реализация. Една от тях бе обезпеченото гратис пътешестване за възпитаниците на Професионалната гимназия по железопътен превоз „ Никола Корчев ” по случай патронния им празник, в което се включиха и експерти от сдружението. По този метод учениците имаха опция да задават своите въпроси, свързани с специалността „ железничар ”, и да получат отговори от първа ръка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР