София. Българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) награди победителите в националната

...
София. Българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) награди победителите в националната
Коментари Харесай

Евродепутатът Ева Майдел награди победителите от третото издание на стажантската инициатива „Оставаме в България” на Съвета на жените в бизнеса

София. Българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) награди спечелилите в националната стажантска самодейност на Съвета на дамите в бизнеса в България (СЖББ). Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . “Кампанията е страхотна опция за младите да се приготвят за потребностите на актуалния бизнес, черпейки опит в действителни условия и сблъсквайки се с на практика обстановки от работата ”, съобщи Ева Майдел, която за трета поредна година е патрон на самодейността на СЖББ. Събитието се състоя на 23 октомври 2017 в София и събра финалистите в състезанието и членове на СЖББ на управителни постове в някои от най-големите компании у нас. Конкурсът, който тази година беше с тематика „ Портрет на съумелия човек, който познавам “, е част от стажантската самодейност „ Оставаме в България “, с помощта на която способните младежи могат да потвърдят своите качества и умения, до момента в който в това време навлизат в света на разнообразни бизнес браншове.
“Успехът е субективно и самостоятелно разбиране, само че значимото е той де се преследва непрекъснато и въпрки неизбежните рецесии. Умението да се изправяме след неуспех е най-важният фактор за псотигането на триумф ”, добави още Майдел. По думите й, посредством сходни начинания младите образовани хора са привлечени да развиват компетенциите си и да намират реализация точно в България.
Първите трима в състезанието получиха от българския евродепутат покана за посещаване и стаж в Европейския парламент в Брюксел. Сред останалите награди в състезанието са стажове в компаниите-членове на Съвета, кариерно консултиране от водещи HR мениджъри, ваучери и други.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР