София. България трябва да продължи непременно по пътя на европейската

...
София. България трябва да продължи непременно по пътя на европейската
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Андрей Ковачев: България трябва да продължи непременно по пътя на европейската интеграция

София. България би трябвало да продължи безусловно по пътя на европейската интеграция. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Ковачев по време на празника на столичния регион „ Люлин “, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ .
Той бе посетител на празника дружно с народни представители от ГЕРБ, общински съветници, районни кметове, представители на структурата на партията.
Андрей Ковачев разяснява, че ще продължи да работи за повишение на стандарта на живот в страната с потреблението на европейската взаимност. „ Ще работим както до момента по всички секторни политики, районно развиване, околна среда, конкурентоспособност за нашата стопанска система, добре развито селско стопанство, юношески политики, увеличение на средствата по стратегия „ Еразъм “ и опцията младежите да получат своето обучение, където пожелаят, след което да се върнат още веднъж в България и да вземат участие в нашия стопански, политически и публичен живот “, акцентира Ковачев.
„ На нас ни би трябвало Европейски съюз, който е ефикасен по тематиките, за които жителите желаят повече европейски ангажимент. Физическа и обществена сигурност на жителите “, сподели още Ковачев. Той напомни, че 72 млн.евро ще отидат за фрапантно възстановяване на бързата здравна помощ в България. До 2021 година страната ни ще има актуализирана спешна помощ.
„ Трябва да гласуваме на 26 май с номер 12 в бюлетината, с цел да продължи сполучливият път на България. Трябва да продължим започнатото и никога да не се позволяват опити, тъй като това ще спре развиването ни “, добави Ковачев.
Кметът на Люлин Милко Младенов поздрави жителите на региона във връзка празника. „ Нека бъдем здрави и сполучливи в начинанията, които носят благоденствие на регион Люлин “, сподели Младенов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР