София. Ако успеем веднъж да привлечем туристи, те могат да

...
София. Ако успеем веднъж да привлечем туристи, те могат да
Коментари Харесай

Тобиас Биленщайн, ръководител на проекта Римските термални маршрути на Европа: Ако успеем веднъж да привлечем туристи, те могат да се върнат по всяко време

София. Ако успеем един път да притеглим туристи, те могат да се върнат когато и да е. Това сподели ръководителят на план „ Култура и СПА. Римските СПА курорти в Европа “ Тобиас Биленщайн по време на Петия годишен конгрес на Български съюз по балнеология и СПА туризъм, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Основната концепция на нашия план е да се направи мрежа от дестинации, където човек може да се радва на балнеологично лекуване. Що се отнася до външни пазари като Китай – те харесват антични Римски центрове. Разгласяваме даже отвън бранша. Например през вчерашния ден в Кюстендил работих за прокламация на другите ни дестинации и е значимо да се преглеждаме като част от една огромна европейска мрежа. Маркетингът е един непрестанно развой и следва да се повтаря всяка година “, добави той. „ Друго, на което желая да акцентира е характера на нашите дестинации. В момента преглеждаме една мрежа и главното в нашия план за Римски бани е, че следва да се прегледа главната подготвеност на тези центрове, която е обвързвана със здравните услуги. Ако успеем един път да притеглим туристи, те могат да се върнат когато и да е “, съобщи още той.
„ Знаете ли, че круизове за увеселителни плавания се трансформират в конкуренция на хотелите за балнео и СПА туризъм? Корабите и други са растяща конкуренция за нас. Заради това следва да се акцентира върху античната традиция, Римското и триумфите, на които тези дестинации са се радвали в предишното “, сподели още специалистът. По думите му сега се преглеждат 2 съществени области що се отнася до европейски дестинации. „ Едната е дефинирането на марката – какво я прави друга. На второ място преглеждаме дали има някой, който ръководи и координира марката и излъчването и. И още един значим детайл – пристрастеност за дестинацията. Важно е да споделяте пристрастеността с възможните туристи “, добави той.
Тобиас Биленщайн, началник на плана " Римските термални направления на Европа ", е специалист с над 20-годишен опит в региона на ръководството на СПА дестинации и качество на СПА продукта на обособени хотели и центрове. Ръководител „ Маркетинг и връзки “ на EuropeSPA – системата за качество на Европейската СПА асоциация ЕСПА.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР