София. АБВ - Младежи организираха викторина на тема България и

...
София. АБВ - Младежи организираха викторина на тема България и
Коментари Харесай

АБВ - Младежи организираха викторина на тема „България и Русия през вековете” в рамките на 15-тия събор на приятелите на Русия

София. АБВ - Младежи проведоха викторина на тематика „ България и Русия през вековете ” като част от програмата на 15-тия събор на приятелите на Русия. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . Инициативата протече при голям интерес. В отговорите на дузината въпроси се включиха хора от разнообразни възрасти, а за най-успешно представилите се имаше планувани голям брой награди.
На форума участваха близо 15 000 души. Той бе проведен за 15-ти следващ път от Национално придвижване „ Русофили ”. По време на събитието младежите от Алтернатива за българско възобновление показаха, че през годините в своята активност постоянно са се водили от концепцията: „ Винаги с Русия, против нея – в никакъв случай ”. Пред участниците на обичайния събор от АБВ - Младежи обявиха още, че работят за опазване на паметта за общата история и културния продан сред България и Русия. Те се оповестиха изрично и срещу наложените против Руската федерация наказания.
Поздрав до участниците и уредниците на 15-тия събор на русофилите изпрати и ръководителят на АБВ Румен Петков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР