София Абрамович е ярък представител на младото поколение на 2020

...
София Абрамович е ярък представител на младото поколение на 2020
Коментари Харесай

Дъщерята на Абрамович развълнува феновете с откровени СНИМКИ

София Абрамович е ослепителен представител на младото потомство на 2020 година Наследницата на милиардера Роман Абрамович е привикнала да живее първокласно - тя посещава скъпи курорти, учи в влиятелен университет в Лондон, занимание са й конните спортове. Тя постоянно глези почитателите си с откровени фрагменти.

В новогодишната нощ Абрамович още веднъж реши да се похвали с ваканционни фотоси в гореща страна. За да се стопли, София първо разгласява фотография, на която е в ярка алена рокля, а по-късно е с друго облекло на палубата на яхта, която евентуално е на нейния татко - Роман Аркадиевич.



„ Усмихвам се, тъй като 2019 година съвсем завърши “, подписа фотографията момичето.

Феновете на София небрежно започнаха да поздравяват наследницата на милиарди, някои й желаеха финансова помощ, а други бяха възхитени от фигурата й.



Напоследък момичето в действителност стана по-разгорещено в обществените мрежи, явно комплексите отстъпиха поради пухкавата й фигура. Да, и какво значение има, в случай че татко ти е Роман Аркадевич. Въпреки това София е очевидно отслабнала. Според нея отрицателните мнения на злобарите са я стимулирали да се занимава със спорт.

„ Знам, че в никакъв случай няма да бъда притежателлка на фигура на модел и одобрявам това. Въпреки това разбирам, че тежестта ми е нездравословно, тъй че ще го трансформира. Отсега нататък ще изтрия всички негативни мнения, с цел да не се смущавам повече”, призна по-рано София. Както и да е, момичето работи върху себе си и външния си тип.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР