София, 3 май 2022 г. – WINBET отново бе официален

...
София, 3 май 2022 г. – WINBET отново бе официален
Коментари Харесай

WINBET отново бе партньор на турнира BALKAN GRAND PRIX

София, 3 май 2022 година – WINBET още веднъж бе формален сътрудник на надпреварата по бодибилдинг BALKAN GRAND PRIX, което се организира на 23 април 2022 година в столицата и бе част от календара на NPC Worldwide. 

Състезатели от България и чужбина премериха сили и се състезаваха за оценките в 29 разнообразни категории пред многочислена аудитория, като събитието бе следено и онлайн в интернет.

Абсолютни първенци на BALKAN GRAND PRIX станаха Танита Георгиева в категорията Бикини фитнес, Христо Камбуров (Мъжка физика), Георги Кръстев ( Класическа физика) и Марио Диловски (Бодибилдинг). Специалната премия за най-хубаво театрално показване бе присъдена на Бернадет Мехмедов, която се състезава в категория Жени физик.

„ Щастливи сме, че още веднъж сме сътрудник на Balkan Grand Prix, откакто подкрепихме дебютното издание на шампионата и през октомври предходната година “, разяснява основният маркетинг шеф на WINBET Десислава Колева -  Иванова. „ Причината е, че това авторитетно съревнование изрично се трансформира в един от най-атрактивните и впечатляващи конгреси в света на бодибилдинга освен в България, а и в целия район. Благодарение на Balkan Grand Prix, още веднъж станахме очевидци на един необикновен театър на силата, хубостта и спортния дух и ние виждаме своето място в него, като компания с потвърдено наличие и поддръжката за българския спорт “, добави тя.

Спортното шоу с интернационално присъединяване бе част от календара на NPC Worldwide и се организира по разпоредбите и под егидата на Международната федерация по бодибилдинг (IFBB). Πoбeдитeлитe в oтдeлнитe ĸaтeгopии нa ВАLКАN GRАND РRІХ пpидoбивaт пpaвoтo дa yчacтвaт нa пpoфecиoнaлни ĸвaлифиĸaции нa гoлeми мeждyнapoдни тypниpи.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР