София. 2757 са новите ловци, част са от 118-те хиляди,

...
София. 2757 са новите ловци, част са от 118-те хиляди,
Коментари Харесай

Инж. Григор Гогов, ИАГ: 2757 са новите ловци, част са от 118-те хиляди, притежаващи членски карти и заверили билетите си за лов за 2018 г.

София. 2757 са новите ловци, част са от 118-те хиляди, притежаващи членски карти и заверили билетите си за лов за 2018 година Това сподели инж. Григор Гогов, изпълнителен шеф на Изпълнителна организация по горите (ИАГ) в изявление за Агенция „ Фокус “ по случай откриването на сезона за лов на пъдпъдъци, гургулици, гривяк, горски бекас и елементарна бекасина. „ Това е най-дългоочакваният ден в годината за всички ловци. След привършване на зимния лов това е първият ден, в който ловците могат още веднъж да се съберат дружно “, изясни инж. Гогов.
Той посочи, че ловът стартира наложително с инспекция на нужните документи за провеждането му и инструктаж, който включва разпоредбите за сигурност и организацията на лова. „ 2757 са новите ловци, сполучливо издържали изпитите за придобиване право на лов и които за първи път през тази година ще вземат участие в ловните излети. Те са част от над 118-те хиляди ловци, притежаващи членски карти и заверили билетите си за лов за 2018 година “, сподели още той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР