София, 22.11.2022 г. – Kaufland България получи сертификат Компания –

...
София, 22.11.2022 г. – Kaufland България получи сертификат Компания –
Коментари Харесай

Kaufland получи сертификат „Компания – приятел на детето“


София, 22.11.2022 година – Kaufland България получи документ „ Компания – другар на детето “. Знакът се връчва на компании, които развиват сполучливи политики в изгода благосъстоянието на децата и които основават подкрепяща среда за своите чиновници с деца и техните фамилии. Статуетката „ Компания – другар на детето “ одобри през днешния ден изпълнителният шеф на Kaufland България Иван Чернев.

Сертификатът се издава след развой на детайлно ревизиране на документи и практики на фирмите. Зад одита стои екип от потвърдени специалисти в региона на човешките запаси, корпоративната обществена отговорност, детските политики, маркетинга и рекламата.

“Бъдещето на децата и тяхното развиване постоянно са били и ще бъдат най-важни за нас. Ние непрестанно развиваме и разширяваме продуктите за бебета и деца на личните ни марки, както и политиките ни за стабилно развиване за тях. С голямо неспокойствие и горделивост одобряваме този документ през днешния ден. Освен, че дава висока оценка за всичко, което сме създали до в този момент, той е и ангажимент да продължим да работим и отсега нататък с приоритет за децата. “, сподели при връчването на документа изпълнителният шеф на Kaufland България Иван Чернев.

Партньори на програмата са UNICEF, Държавна организация за протекция на детето, Български дарителски конгрес, Българска асоциация за ръководство на хора, фондация “Работилница за цивилен начинания ”, „ Къща на децата “ ЕООД и други. Национален документ „ Компания – другар на детето “ e записана марка по смисъла на Закона за марките и географските означения. Сертификатът се присъжда от Национална мрежа за децата въз основа на одит на компании, които работят систематично за правата на детето. Одитът се прави в региона на стопанските процеси, държанието на пазара, маркетинга, рекламата и приноса на компанията за развиването на компанията за развиването на обществото. Свидетелството за регистрация на марката с № 162209 е издадено от Патентното ведомство на Република България на 08.09.2021 година. Марката „ Компания – другар на детето “ се има от Сдружение „ Национална мрежа за децата “ и се ръководи от

Освен че е измежду най-големите работодатели в страната, Kaufland България заема и челна позиция на българския пазар със своите високи вътрешнокорпоративни стандарти във връзка с изискванията на труд и професионалното и личностното развиване на екипа. В допълнение, компанията  е мощно ангажирана с голям брой начинания в интерес на децата – дарителски стратегии, облагородяване на градската среда, стратегии за стабилно развиване, просветителни и ориентирани към здравословното хранене и дейния метод на живот планове. Сред най-значимите акции на веригата в последно време са поддръжката за програмата за юношески нововъведения на WWF –, партньорската галерия, построяването на първата ” и доста други.

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 чиновници. През 2022 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР